de Kunstwerker
art gallery

Art Gallery – Een ruimte waar kunstwerken worden tentoongesteld

Een art gallery toont meestal een verscheidenheid aan kunstvormen zoals schilderijen, beeldhouwwerken, foto’s, installaties en andere vormen van beeldende kunst.

Art galleries kunnen werken van opkomende of gevestigde kunstenaars presenteren en tentoonstellingen organiseren op basis van thema’s, stijlen of periodes van kunst.

Stel je voor, je bent net verhuisd naar een nieuwe woning, en de inrichting is zo goed als klaar. Het enige wat rest is iets moois aan de muur. Waar begin je met zoeken? Je komt al snel uit bij webshops waar ze een ruime keuze aan posters hebben, maar je wilt eigenlijk echte kunst en iets origineels. Dan begint het lastig te worden. Want waar vind je originele kunst zonder dat je de hoofdprijs betaalt? Lang verhaal kort: de muur blijft blanco: “Daar moeten we nog wat mee”. Zonde, vinden wij, want kunst in huis doet leven.

Art gallery

Voor een mooi kunstwerk dat past in iedere interieurstijl hoef je niet ver te zoeken. Roxier Art Gallery heeft een ruime keuze in originele schilderijen, limited editions en fotografie, voor scherpe prijzen. Hoe ze dat doen? Een groot deel van de collectie wordt door hen zelf gemaakt in de studio/galerie in Rotterdam. Prijzen zijn hierdoor beheersbaar, en kwaliteit wordt gewaarborgd. Je kunt al een origineel kunstwerk bezitten onder de 100 euro.

Transparantie en betaalbare kwaliteit staat bij deze art gallery voorop. De volledige collectie (met prijzen) is online te bekijken, en kan zelfs direct gekocht worden. Daarnaast biedt de galerie de mogelijkheid om de kunst in het echt te zien in hun galerie in Rotterdam (deze is geopend op afspraak).

Bovendien bieden ze als extra service kunst op maat: ieder schilderij op de website is aan te passen in kleur en formaat. De kunstenaar die zijn naam aan deze galerie verbonden heeft (Ronald Hunter) staat klaar om het werk volledig naar de wensen van de koper aan te passen.

Nieuwsgierig naar de collectie? Hier zie je wat de galerie zoal te bieden heeft. En hou de website vooral in de gaten: er komen regelmatig nieuwe werken van Ronald Hunter, ROCO Studio of een van de andere artiesten online.

In de art gallery verkopen wij hoofdzakn Hedendaagse kunst. In de volksmond , moderne kunst, alleen dat gaat eigenlijk over een andere periode in de kunst

roxier art gallery
Vermeerlism (90x110cm), ROCO Studio (2018)
roxier art gallery
High Rise Mint (85×85 cm), Ronald Hunter (2019)

244 comments