de Kunstwerker
ronald hunter exposeert

Ronald Hunter Exposeert

Ronald Hunter Exposeert tijdens Rotterdam Art Week en de hele zomer bij Roxier Art Gallery.

Ronald Hunter Exposeert tijdens Rotterdam Art Week 2021 en de hele zomer zijn werk bij kunst galerie Roxier aan de Beukelsdijk in Rotterdam.

Ronald Hunter is een Rotterdamse kunstenaar, die al een aantal jaar zijn werk in eigen beheer verkoopt. De abstracte en moderne schilderijen van Ronald Hunter staan bekend om hun veelzijdige kleuren en interessante texturen. Ronald heeft een achtergrond in grafisch ontwerp; je vindt hierdoor vaak grafische elementen en typografie terug in zijn werk.

Over de kunstenaar

Een aantal jaren geleden verruilde Ronald zijn commerciële carrière voor die van onafhankelijk kunstenaar. Zijn missie is om originele kunst bereikbaar te maken voor een breed publiek. Een manier waarop hij dit bereikt is doordat hij een deel van zijn collectie op bestelling maakt. Op deze manier houdt hij zijn voorraad klein, en kan hij toch een grote collectie aanbieden.

Transparantie staat bij Ronald voorop. Je hebt bijvoorbeeld altijd direct contact met Ronald en zijn team, waardoor je zeker weet dat je origineel werk koopt. Bovendien kan hij een schilderij – indien nodig – makkelijk naar je wensen aanpassen. 

Zijn collectie omvat grote abstracte schilderijen, maar ook kunst op papier.

ronald hunter exposeert

Zijn schilderijen zijn inmiddels aan zakelijke en particuliere klanten in meer dan 56 landen.

Ronald Hunter Exposeert

ronald hunter exposeert

Tijdens Rotterdam Art Week 2021 en de hele zomer, exposeert Ronald zijn werk bij kunst galerie Roxier aan de Beukelsdijk in Rotterdam. De hele collectie is ook online te bekijken op roxier.nl , al gaat kunst natuurlijk pas echt leven als je het in het echt kunt zien.

Grijp je kans en kom naar zijn solo expositie “Ronald Hunter Exposeert”: tijdens Rotterdam Art Week is de galerie vrij te bezoeken. Daarbuiten tijdens kantooruren, of op afspraak.

De Kunstwerker